Εισάγετε μια λέξη κλειδί

Εμπνευσμένα προσκλητήρια

Εμπνευσμένα προσκλητήρια

Τα προσκλητήρια είναι η πρώτη εντύπωση που παίρνουν οι καλεσμένοι από το γάμο σας.

Για αυτό δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στον σχεδιασμό τους, μιας και αυτά είναι οι προάγγελοι του γενικότερου ύφους που θα ακολουθήσετε στο γάμο σας. Επίσης η μακέτα αυτή θα αποτελέσει την έμπνευση για τον ενιαίο σχεδιασμό άλλων διακοσμητικών στοιχείων του γάμου σας που τόσο μας αρέσει να βλέπουμε στις φωτογραφίες μετά!

Και κάτι πιο προσωπικό από την εμπειρία μου με τα ζευγάρια που συνεργάζομαι. Πολλά ζευγάρια μου λένε ότι δεν μπορούν να φανταστούν το προσκλητήριο που θα τους άρεσε. Αυτό όμως είναι κάτι που αφορά καθαρά στον σχεδιασμό τους αλλά και τη δική μας δουλειά. Για αυτό  είμαστε εδώ, για να σας δώσουμε την έμπνευση με διαφορετικές προτάσεις, σχεδιάζοντας από την αρχή μακέτες και κάνοντας τις προσαρμογές που θέλετε. Εσείς αρκεί να μας πείτε το στυλ που φαντάζεστε το γάμο σας, αγαπημένα χρώματα θα βοηθούσαν επίσης- κι εμείς θα σας δώσουμε ιδέες που θα βοηθήσουν στην απόφασή σας!

Για ό,τι στυλ κι αν επιλέξετε για το γάμο σας, υπάρχει πάντα το αντίστοιχο προσκλητήριο έτοιμο να προετοιμάσει τους καλεσμένους σας. Σε ρουστίκ, ρομαντικό, μοντέρνο, καλοκαιρινό ή γκλαμ ύφος, τα προσκλητήρια θα αποτελέσουν την έμπνευση και την αρχή για την υλοποίηση ενός φανταστικού σκηνικού!

Rustic chic
Rustic chic  – Photo by https://nikosmylonas.gr/

Rustic chic
Rustic chic
Glam & elegant
Simply chic – Photo by https://www.kossieris.gr/
Crystal clear & glam  – Photo αριστερά http://www.yannispaschalis.gr/ | Photo δεξιά https://pantelisforweddings.gr/
Crystal clear & floral
Greek island – Summer inspired
Greek island – Summer inspired – Photo by https://sotiristsakanikas.com/
Colorful

xoxo

N.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.