Εισάγετε μια λέξη κλειδί

Hello world!

Hello world!

Το 2015 δεν ήταν μια εύκολη χρονιά… σίγουρα όμως ήταν μια χρονιά εξέλιξης! Όχι μόνο για εμένα προσωπικά αλλά και για το Bon bon studio. Έπρεπε να γίνουν βήματα, να πάρουμε αποφάσεις, να κινηθούμε μπροστά! Μετά από μία μετακόμιση και μια ατελείωτη σεζόν με πολλά ταξίδια, ήρθε η ώρα και για εμάς να ξανα-ανακαλύψουμε την ταυτότητά μας, να εξελίξουμε το site μας και να ανανεώσουμε το logo μας! Αυτό δεν είναι κάτι εύκολο, ούτε γίνεται σε μία νύχτα! Θέλει χρόνο, προσωπική αφοσίωση  και ομαδική δουλειά (ή καλύτερα ομαδικό πνεύμα) και οι επαγγελματίες που το έχουν κάνει έστω και μία φορά καταλαβαίνουν τι σημαίνει, ειδικά αν προσθέσεις σε αυτό καθημερινή ρουτίνα, συνεχή projects και προθεσμίες (αλλά και την έμφυτη αναποφασιστικότητά μου)…

Μετά από πολλές συζητήσεις, αλλαγές και ξενύχτια και με την ανεκτίμητη βοήθεια της γραφίστριας μας (LUNAinspirations), που έδειξε απαράμιλλη υπομονή και συνέπεια, με χαρά παρουσιάζουμε το νέο logo & site του Bon bon studio. Η κορδέλα έγινε γραμματοσειρά, παντοτινή έμπνευση- άλλοτε ως κόμπος και άλλοτε ως φιόγκος, συμβολίζει το αιώνιο ‘δέσιμο’ του ζευγαριού, το ‘ήσυχο’ ραφ μπλε- χρώμα καλοτυχίας και αγνότητας, ο κύκλος –ένα δυνατό σύμβολο γάμου αλλά και ενότητας, χωρίς αρχή και τέλος, όλα μαζί συνθέτουν και εκφράζουν όλες τις αξίες του Bon bon studio.

Το site μας θέλει πολλή δουλειά ακόμα και ακόμα περισσότερο υλικό, είναι όμως μία καλή αρχή…Όταν σκέφτομαι πως το Bon bon studio ξεκίνησε από μία ιδέα και το πως έχει εξελιχθεί ως τώρα, το μόνο που θέλω είναι να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πιστούς συνεργάτες αλλά και πελάτες που έκαναν το Bon bon studio αυτό που είναι σήμερα!

Μέσα από το site & το blog μας, που θα προσπαθούμε να ανανεώνουμε συχνά, θα σας μυήσουμε στον κόσμο της διακόσμησης εκδηλώσεων αλλά και της χειροτεχνίας. Είμαστε εδώ για να μοιραστούμε ιδέες και είμαστε πάντα ‘ανοιχτοί’ σε σχόλια και συμβουλές!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *