Εισάγετε μια λέξη κλειδί

Είμαι η Νάνσυ και αγαπώ τη διακόσμηση, την επικοινωνία και τα ταξίδια!

Με σπουδές και πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της διακόσμησης και διοργάνωσης εκδηλώσεων, εμπειρίες από Ευρώπη και Αμερική και ατελείωτη αγάπη για κάθε τι ευφάνταστο και δημιουργικό, ξεκίνησα το Bonbonstudio, ένα δημιουργικό εργαστήριο που μπορεί να οργανώσει την εκδήλωσή σας από το Α έως το Ω, προσφέροντας tailor-made σχεδιασμό και ολοκληρωμένες λύσεις για ένα υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα.

Μαζί με μία ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών είμαστε εδω για να υποστηρίξουμε τις ανάγκες σας και να υλοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία. Μαζί σχεδιάζουμε από την αρχή, βήμα-βήμα το σκηνικό που ονειρεύεστε και δημιουργούμε το πλαίσιο που ταιριάζει στη δική σας προσωπικότητα, ώστε το όνειρό σας να υλοποιηθεί με απόλυτη συνέπεια.

Αυτό είναι άλλωστε και το μότο μας: “Tailor-made design for inspired celebrations” – μια γιορτή ‘κομμένη και ραμμένη’ στα μέτρα σας! Κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό κι εμείς είμαστε εδώ για να ανακαλύψουμε αυτή τη λεπτομέρεια που  θα κάνει τη διαφορά, μια ιστορία, μια λέξη, μια ιδέα, ένα όνειρο, για να εμπνευστούμε το concept του δικούς σας ‘σκηνικού’ και να δημιουργήσουμε αξέχαστες αναμνήσεις για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Συμπληρωματικά, μία πλούσια συλλογή από χειροποίητες δημιουργίες, προσκλητήρια, μπομπονιέρες, πρωτότυπα δώρα, βιβλία ευχών και σετ βάπτισης, φτιαγμένα με αγάπη και ποιοτικά υλικά, ολοκληρώνουν κάθε σας εκδήλωση- γάμο, βάπτιση ή πάρτυ.

Με σεβασμό στη δική σας προσωπικότητα και τα δικά σας «θέλω», δίνοντας σημασία στην αισθητική λεπτομέρεια και τον ενιαίο σχεδιασμό μπορούμε να δημιουργήσουμε από την αρχή το σκηνικό των ονείρων σας!

Δημιουργώντας με έμπνευση