Εισάγετε μια λέξη κλειδί

Είμαι η Νάνσυ και αγαπώ τη διακόσμηση, την επικοινωνία και τα ταξίδια! Δεν μου αρέσει όμως να μιλώ πολύ για τον εαυτό μου, αφήνω τη δουλειά μου να μιλά για εμένα.

Αν έπρεπε οπωσδήποτε να πω κάτι για μένα είναι ότι μετά από σπουδές και εμπειρίες στο χώρο της διακόσμησης σε Ευρώπη και Αμερική και με αγάπη για κάθε τι ευφάνταστο και νέο, ξεκίνησα το Bon bon studio, ένα δημιουργικό γραφείο που μπορεί να οργανώσει την εκδήλωσή σας από το Α έως το Ω, προσφέροντας tailor-made σχεδιασμό και ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης για ένα υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα.

Μαζί με μία ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε τις ανάγκες σας και να υλοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία. Μαζί σχεδιάζουμε από την αρχή, βήμα-βήμα το σκηνικό που ονειρεύεστε και δημιουργούμε το πλαίσιο που ταιριάζει στη δική σας προσωπικότητα, ώστε το όνειρό σας να υλοποιηθεί με απόλυτη συνέπεια.

Αυτό είναι άλλωστε και το μότο μας: “Tailor-made design for inspired celebrations” – μια γιορτή ‘κομμένη και ραμμένη’ στα μέτρα σας! Κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό κι εμείς είμαστε εδώ για να ανακαλύψουμε αυτή τη λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά, μια ιστορία, μια λέξη, μια ιδέα, ένα όνειρο, για να εμπνευστούμε το δικό σας ‘σκηνικό’ και να δημιουργήσουμε αξέχαστες αναμνήσεις για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Συμπληρωματικά, μία πλούσια συλλογή από χειροποίητες δημιουργίες, προσκλητήρια, μπομπονιέρες, πρωτότυπα δώρα, βιβλία ευχών και σετ βάπτισης, φτιαγμένα με αγάπη και ποιοτικά υλικά, ολοκληρώνουν κάθε σας εκδήλωση- γάμο, βάπτιση ή πάρτι.

Με σεβασμό στη δική σας προσωπικότητα και τα δικά σας «θέλω», δίνοντας σημασία στην αισθητική λεπτομέρεια και τον ενιαίο σχεδιασμό μπορούμε να δημιουργήσουμε από την αρχή το σκηνικό των ονείρων σας!

x

N.

Δημιουργώντας με έμπνευση