Εισάγετε μια λέξη κλειδί

Χρήσιμες Πληροφορίες

Οι τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Για όλες τις μπομπονιέρες έχουν χρησιμοποιηθεί κλασσικά κουφέτα αμυγδάλου. Τυχόν αλλαγές στην γεύση, στην ποσότητα και κατά συνέπεια στο βάρος του τελικού προϊόντος ενδέχεται να αλλάξουν την τελική τιμή. Όλες οι μετρήσεις / διαστάσεις είναι κατά προσέγγιση.

Το τελικό προϊόν ενδέχεται να διαφέρει λίγο από τη φωτογραφία.

Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη και στην περίπτωση που διαφέρουν από το αρχικό προϊόν της φωτογραφίας. Οι τιμές για τις μπομπονιέρες και τα μαρτυρικά είναι υπολογισμένες για 100τμχ. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για παραπάνω τεμάχια, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να σας κάνουμε την καλύτερη δυνατή τιμή!

Επειδή όλα τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα, ενδέχεται να μην είναι ολόϊδια. Αγαπήστε τη μοναδικότητα του χειροποίητου!

Παραγγελία

Θα πρέπει να συνδεθείτε στη σελίδα μας (log in) προκειμένου να προχωρήσετε στην παραγγελία σας. Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία, θα λάβετε e-mail με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

Όλες οι δημιουργίες μας είναι χειροποίητες και θα χρειαστούμε χρόνο για την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας.

Ανάλογα με την ποσότητα, η παραγγελίας σας θα αποσταλεί σε 4-5 εβδομάδες από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της. Θα σας σταλεί ενημερωτικό μήνυμα με τον ακριβή χρόνο παράδοσης.

Ανάλογα με τον τρόπο αποστολής, θα χρειαστούν από 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες (εντός Ελλάδος) για να παραλάβετε την παραγγελία σας. Για να εξασφαλίσουμε την έγκαιρη παράδοση των εμπορευμάτων σας και επειδή δεν έχουμε τον απόλυτο έλεγχο της μεταφοράς, παρακαλούμε γνωστοποιήστε μας την παραγγελία σας αρκετές εβδομάδες πριν την εκδήλωσή σας.

Μάιο με Σεπτέμβριο είναι η πιο πολυάσχολη σεζόν για εμάς, οπότε πραγματοποιήστε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό. Για ειδικές παραγγελίες ενδέχεται να χρειαστεί επιπλέον χρόνος προμήθειας υλικών. Εάν παρολαυτά χρειάζεστε κάτι άμεσα, ενημερώστε μας και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν να σας εξυπηρετήσουμε.

Πληρωμή

Μπορείτε να πληρώσετε με διάφορους τρόπους μέσω PayPal (π.χ. Visa, American Express, Master card, κλπ.). Ενημερώστε το σύστημα σε περίπτωση που η διεύθυνση της πιστωτικής σας, διαφέρει από τη διεύθυνση παράδοσης, διαφορετικά δεν θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Αποστολή

Υπάρχουν δύο τρόποι αποστολής της παραγγελίας σας:

ΕΛΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΜΑΤΩΝ

και

ΕΛΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COURIER EXPRESS

Η ΥΠΗΕΡΕΣΙΑ ΔΕΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΤΑ χρειάζεται 5-7 εργάσιμες ημέρες για αποστολές εντός Ελλάδος και 10 εργάσιμες ημέρες για εκτός.

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ELTA Courier Express Mail χρειάζεται 1-2 εργάσιμες ημέρες για εντός Ελλάδας και μέχρι 5 εργάσιμες για εκτός.

Ανάλογα με την τελική ποσότητα, η παραγγελία σας μπορεί να αποσταλεί σε ένα ή περισσότερα πακέτα. Θα σας στείλουμε ηλεκτρονικά τις λεπτομέρειες συσκευασίας.

Το κόστος μεταφοράς εξαρτάται από τελικό βάρος του κάθε πακέτου. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και μπορείτε να μας στείλετε συνεργαζόμενο Courier. Για παραγγελίες έως 25€ δεν χρεώνεστε μεταφορικά. Για παραγγελίες πολλών τεμαχίων και άρα άνω των 25€, το κόστος αποστολής με κωδικό μας (ειδικές τιμές) μέσω της  ELTA Courier υπολογίζεται  ακριβώς με βάση την παραγγελία σας και τα στοιχεία αποστολής και ενημερώνεστε με σχετικό mail, αμέσως μόλις μας λάβουμε την παραγγελία σας.

Βεβαιωθείτε ότι το e-mail που έχετε δηλώσει ισχύει. Θα σας σταλούν τα σχετικά παραστατικά και η απόδειξη της αγοράς σας.

Καθυστερήσεις και απώλειες

Το Bonbonstudio δεν είναι υπεύθυνο για καθυστερήσεις και απώλειες στη μεταφορά.

Εάν η παραγγελία σας έχει καθυστερήσει θα σας δώσουμε τον κωδικό αναζήτησης (tracking number) ώστε να μπορέσετε να το εντοπίσετε.

Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε χρήματα ή να αντικαταστήσουμε χαμένα αντικείμενα.

Ακυρώσεις, επιστροφές, αλλαγές

Ακύρωση: Προκειμένου να ακυρώσετε την παραγγελία σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε με e-mail το αίτημα σας μέσα σε 24 ώρες από την αρχική σας παραγγελία.

Επιστροφές, αλλαγές: Επειδή τα προϊόντα μας κατασκευάζονται ειδικά για εσάς, δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής ή αλλαγής.

Καταστροφές: Λόγω του ότι δεν διαχειριζόμαστε και δεν ελέγχουμε οι ίδιοι τη μεταφορά και παράδοση των εμπορευμάτων, δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για κατεστραμμένα αντικείμενα και για το λόγο αυτό δεν επιστρέφουμε χρήματα.

Όλα τα εμπορεύματα τοποθετούνται προσεκτικά σε συγκεκριμένη συσκευασία προκειμένου να αποσταλούν με ασφάλεια. Εάν παρολαυτά τα πακέτα που παραλάβατε είναι εντελώς κατεστραμμένα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μέσα σε 24 ώρες από την ώρα παραλαβής, να μας στείλετε φωτογραφίες μέσω e-mail και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα της αποστολής σας.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και που επιλέξατε εμάς για την ιδιαίτερη στιγμή σας.