Εισάγετε μια λέξη κλειδί

Τάσεις στη διακόσμηση γάμου για το 2018

Τάσεις στη διακόσμηση γάμου για το 2018

Το Ultra Violet μπορεί να είναι το χρώμα της χρονιάς, υπάρχουν όμως και άλλες τάσεις διακόσμησης που αναδεικνύονται μέσα από διεθνής εκθέσεις design και δημοφιλή blogs. Ξεκινώντας η νέα σεζόν, πολλά ζευγάρια στοχεύουν σε λιγότερο ‘παραδοσιακούς’ και περισσότερο ‘αντισυμβατικούς’ τρόπους να διακοσμήσουν το γάμο τους.

  1. Κρυστάλλινες αντανακλάσεις!

Αγαπημένη τάση στη διακόσμηση χώρων, κρυστάλλινα κηροπήγια, σκαλιστά βάζα και καθρέφτες ενισχύουν το ρομαντικό ύφος και δίνουν ύφος άλλης εποχής. Το φως των κεριών, τα λουλούδια, τα κρύσταλλα ‘παίζουν’ με τις αντανακλάσεις στους καθρέφτες και όταν πέσει το βράδυ, το σκηνικό γίνεται μαγικό! Τολμήστε επιφάνεια καθρέφτη στα τραπέζια!

wedding decoration

  1. Γυαλιστερά μέταλλα!

Μια τάση που συνεχίζεται από πέρυσι, οι μεταλλικές αποχρώσεις είναι και πάλι in! Αξεσουάρ σε χρυσό, μπρονζέ, ασημί και χάλκινο δίνουν την έξτρα λάμψη που ψάχνετε για το γάμο σας. Από μαχαιροπίρουνα, ποτήρια και σουπλά έως κηροπήγια μπορείτε να τα αναμίξετε με φυσικά υλικά όπως η πέτρα και το μάρμαρο για ένα πιο γήινο και μοντέρνο αποτέλεσμα.

wedding planning decoration

  1. Γλυκά τραπέζια!

Το τραπέζι γλυκών γνωστό στους περισσότερους ως Candy Bar μπορεί να συμβάλει στη γενικότερη διακόσμηση του γάμου σας. Διαφορετικό από τα γλυκά του μπουφέ που προσφέρουν τα catering, σχεδιασμένο πάντα στο θέμα και τα χρώματα του γάμου σας, καταξιωμένοι Pastry Chefs δημιουργούν γλυκές μπουκιές που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας. Κοντά στην πίστα και συνδυασμένο με το τραπέζι ευχών, οι καλεσμένοι σερβίρονται μόνοι τους, χορεύουν, γράφουν τις ευχές τους και το κέφι απογειώνεται. Συμπεριλάβετε τοπικές, παραδοσιακές γεύσεις ανάλογα με το που γίνεται ο γάμος σας!

candy bar

  1. Γάμοι έξω!

Η Ελλάδα με το Μεσογειακό φως και τις εναλλαγές των τοπίων, ενδείκνυται για γάμους σε εξωτερικό χώρο. Κι αν ο Μεσογειακός ήλιος είναι πολύ δυνατός τις πρωινές ώρες, τα Μεσογειακά βράδια είναι ‘γλυκά’ και δροσερά! Μαγευτικές παραλίες, ταράτσες με θέα, καταπράσινοι κήποι και οινοποιεία  μπορούν να φιλοξενήσουν το γάμο σας και να προσφέρουν το ιδανικό φόντο για τις φωτογραφίες σας!

outdoor wedding

  1. Πρασινάδες!

Ενώ τα λουλούδια πάντα θα παίζουν σημαντικό ρόλο στους γάμους, η νέα αυτή τάση μπορεί να σας κάνει να το ξανασκεφτείτε…Με χαμηλότερο κόστος από μία ανθοσύνθεση, τα φυλλώματα κερδίζουν έδαφος ενώ ταυτόχρονα προσθέτουν φρεσκάδα στο γάμο σας! Δροσερά και μοντέρνα, πρασινάδες και ρουστίκ βρύα, ενίοτε πλεγμένα σε μίνιμαλ ή μάξιμαλ γιρλάντες, δίνουν μία φρέσκια νότα στο γάμο σας!

greenery foliage wedding

XoXo

Nancy

 

*images found on Pinterest, by me and by associate photographers:

Yannis Paschalis

George Pahountis

Pantelis Marlagoutsos

Elias Kordelakos

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *