Εισάγετε μια λέξη κλειδί

Σχετικά με το Project
Ένα ζευγάρι ‘του κόσμου’ που γνωρίστηκε στην Ύδρα, αγαπήθηκε στην Ικαρία αλλά οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τους έστειλαν στις Βρυξέλλες, ταξίδεψαν τελικά στην Αθήνα για να βαπτίσουν τον πεντάχρονο γιο τους.

Το θέμα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από ‘ταξιδιάρικο’… Ένας μικρός ‘Globe trotter’, έτοιμος να εξερευνήσει τον πλανήτη στα χνάρια των γονιών του!

H βάπτιση έγινε πρωί στη Βούλα, όπου στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας στήθηκαν stands με μπομπονιέρες, δροσερή λεμονάδα και αρωματικό νερό και ένα πλούσιο candy bar με θεματικά γλυκίσματα, ενώ το βράδυ ακολούθησε εντυπωσιακό πάρτι στο Island Private House! Η ιδιαίτερη μπομπονιέρα με ειδικά σχεδιασμένη για την περίσταση δερμάτινη ετικέτα βαλίτσας, δέθηκε σε ένα μίνι βαλιτσάκι γεμάτο κουφέτα. Για τα παιδιά -ένα ‘ταξιδιάρικο’ σακίδιο γέμισε με θεματικά μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, μίνι πυξίδα, marshmallows και ένα θερμό ευχαριστήριο από τον Γιάννη.

Ο χώρος στολίστηκε με πολλά κεριά, εντυπωσιακές φωτιζόμενες μπάλες για την πισίνα και μία κατασκευή από μπαλόνια που σχημάτιζαν το όνομά του μικρού Γιάννη. Οι συνθέσεις σε ξύλινα καφασάκια – πρωτότυπα μικρά αερόστατα με λουλούδια του αγρού, ορτανσίες και ιδιαίτερα μπλε τριαντάφυλλα- μοναδική επιθυμία της μαμάς που μας εμπιστεύτηκε απόλυτα- καθώς συμβολίζουν την πίστη και την πρωτόγνωρη χαρά μιας νέας αρχής- της νέας ζωής που ξεκινούν οι 3 τους στην Ελλάδα!

Το πάρτι ξεκίνησε αμέσως μετά το δείπνο με ένα πλούσιο Cigar bar και εντυπωσιακά πυροτεχνήματα!

 

Planning & decoration: Bon bon studio

Favors: Bon bon studio & Party Co

Sweets & Refreshment stand: Cookoobaroi

Party venue: Island Private House

Catering: Dipnosofistirion

Balloons and fireworks: Masterfireworks & ballons

Flowers: CommeCa

Backstage photography: Alexandros Anagnostopoulos Picme.gr

 

Ημερομηνία:
29/11/2021
Πελάτης: