Εισάγετε μια λέξη κλειδί

Σχετικά με το Project

Ο γάμος της Marianna και του Paul σε blush τόνους είναι τόσο όμορφος και ξεχωριστός, όσο και το ζευγάρι που ας εμπιστεύτηκε!

Αυτό που μας ζήτησε το ζευγάρι από την αρχή ήταν να δημιουργήσουμε ένα σκηνικό ανάμεσα στα δέντρα του κήπου του Πύργου Πετρέζα για την τελετή κι ένα ξεχωριστό σκηνικό για το γαμήλιο πάρτι μετά. Έτσι, ο χώρος της τελετής οριοθετήθηκε ανάμεσα στα ψηλά δέντρα, από ένα διάδρομο με πλούσιο λευκό χαλί, επιβλητικούς πέτρινους αμφορείς και καρέκλες για όλους. Μια ‘αυλαία’ με αέρινο λευκό ύφασμα, ολάνθιστες συνθέσεις σε λευκό και blush και κρεμαστό πολυέλαιο προετοίμαζε τους καλεσμένους για την είσοδο του ζευγαριού.

Δίπλα, ο χώρος της εκδήλωσης ξεχώρισε με ροτόντες με κομψά λινά, στολισμένες με ψηλές συνθέσεις πάντα σε λευκούς και blush τόνους, ενώ το setup έγινε πιο ‘παιχνιδιάρικο’ με fun games και ιδιαίτερα place cards με τα ονόματα των καλεσμένων σε Polaroid στιγμές!

Στο υπερυψωμένο μπαλκόνι και με τη συγκλονιστική θέα του κήπου, προσφέρθηκε δροσερή λεμονάδα & Prosecco, ενώ το τραπέζι ευχών με πολλά γλυκά σχεδιασμένα on concept καλωσόριζε τους καλεσμένους.

Ένας κομψός γάμος με Μεσογειακό άρωμα, τόνους του ροζ κι ένα πανέμορφο ζευγάρι στον μαγευτικό κήπο του Πύργου!

Για το video πατήστε εδώ

 

Σχεδιασμός, διακόσμηση, coordination: Bon bon studio

Φωτογραφίες: Julia Tsiushkevich

Video: Aleksey Tsiushkevich

Χώρος: Pyrgos Petreza

Λουλούδια:  Redboxdays.gr

Νυφικό: Valdrin Sahiti

MUA: Rebecca Moran 

Νυφικό χτένισμα: HairbyAdii

Φωτισμός/ ήχος: Galakterosevent

Γλυκά: Buttermilk patisserie

Art de la table rentals: 3biz.gr

Μπαλόνια & πυροτεχνήματα: Master fireworks & Balloons

Ημερομηνία:
21/07/2019
Κατηγορία:
Πελάτης: