Εισάγετε μια λέξη κλειδί

‘Η A στη Χώρα των Θαυμάτων’ πάρτι

Σχετικά με το Project

‘Ένα πάρτι για τη μικρή Αθηνά με έμπνευση από την ‘Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων’!

Η Αλίκη στη Χώρα των θαυμάτων είναι ένα από τα πιο γνωστά παραμύθια, γεμάτα εκπλήξεις και απρόσμενη πλοκή. Ο εμπνευστής του Lewis Carrol, παίζει με τη λογική όταν η Αλίκη πέφτει στην κουνελό-τρυπα και χάνεται σε έναν κόσμο μαγικό γεμάτο περίεργα πλάσματα. Πολλοί ψάχνουν ακόμα το κρυφό νόημα πίσω από την ιστορία του Carrol, κάποιοι θεωρούν ότι περιγράφει ένα ταξίδι ενηλικίωσης, ενώ κάποιοι πιστεύουν ότι είναι απλά μια ιστορία χωρίς νόημα.

Έτσι ξεκινήσαμε κι εμείς ένα ταξίδι στην Χώρα των Θαυμάτων με μία 7-χρονη πρωταγωνίστρια! Όπως η Αλίκη περιπλανιέται σε μία Χώρα γεμάτη έντονα χρώματα και σχέδια, επιλέξαμε μία έντονη χρωματική παλέτα με ζωηρά κόκκινα και πράσινα, ενώ ισορροπήσαμε το αποτέλεσμα με ένα καρό ανοιχτό γαλάζιο pattern εμπνευσμένοι και από το φόρεμα της μικρής Αθηνάς!

Το προσκλητήριο μας ένα κουτί που θυμίζει βιβλίο με την πρόσκλησή στη μία πλευρά και ένα χειροποίητο ρολόι με την ώρα του πάρτι στην άλλη. Η είσοδος στο χώρο του πάρτι γινόταν από μία εντυπωσιακή κλειδαρότρυπα φτιαγμένη από μπαλόνια με πολύ καπνό για πιο ονειρικό αποτέλεσμα, ενώ ο χώρος γέμισε με τεράστια μπαλόνια, μπουρμπουλήθρες και φιγούρες από τους ήρωες του παραμυθιού. Οι παιδαγωγοί από Τα Δελφινάκια, ντυμένοι με ανάλογες στολές καλωσόριζαν τα παιδιά, ενώ ένας πράσινος διάδρομος με μανιτάρια, κορμούς και φυλλώματα οδηγούσε στον εξωτερικό χώρο όπου ένας πραγματικός λαβύρινθος αλλά και άλλες εκπλήξεις περίμεναν τα παιδιά.

Το Candy bar διακοσμήθηκε στο ίδιο concept με γλυκά ευφάνταστα σχεδιασμένα και μία εντυπωσιακή τούρτα από τον Papaspirou, ενώ τα στολίστηκαν με σύνθεση από ψηλά κηροπήγια, φλιτζάνια, βιβλία και κορνίζες με αγαπημένα  αποσπάσματα από το παραμύθι. Ασπρόμαυρα runners, χρωματιστά Plexiglas σουπλά, ποτήρια και πετσέτες συμπλήρωναν το σκηνικό.

Ακολουθήστε λοιπόν τον κούνελο σε ένα πάρτι που διασκέδασαν μικροί και μεγάλοι και που όλα θύμιζαν ότι «Το ταξίδι ξεκινά από την περιέργεια»!

 

Χώρος: Varkiza Resort

Μπαλόνια, Μπουρμπουλήθρες, Καπνός: Masterfireworks

Τούρτα & γλυκά: Papaspirou

Παιδική απασχόληση & παιχνίδια: Δελφινάκια

Λουλούδια: redboxdays.gr

Λαβύρινθος, γιγάντια λουλούδια, μανιτάρια: YiaPa Studio

Φωτογραφίες: Nantia Panagopoulou

Ημερομηνία:
17/06/2019
Πελάτης: