Εισάγετε μια λέξη κλειδί

Σχετικά με το Project

Βάπτιση πικ νικ με τα πιο χαρούμενα χρώματα!

Τέσσερα χρόνια μετά το γάμο τους και αρκετές επιτυχίες αργότερα η Αντιγόνη κι ο Δημήτρης βάπτισαν το γιο τους Χάρη την ημέρα των γενεθλίων του σε ένα πικνίκ που ήταν καλεσμένοι όλοι! Ένα σημείο με ιστορικό ενδιαφέρον, το Βυζαντινό εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, στο Καλέντζι του Μαραθώνα επιλέχτηκε για το μυστήριο, ενώ δίπλα ο υπαίθριος χώρος με τα τεράστια πλατάνια, τα πλακόστρωτα επίπεδα με παγκάκια και βρύσες κι ένα πέτρινο θέατρο μεταμορφώθηκε σε ένα γιορτινό πικ-νικ με καρό τραπεζομάντηλα και πάγκους λεμονάδας, γλυκών και αλμυρών γεύσεων, ποπ-κορν, vintage van που σέρβιρε cocktails, φωτεινά γράμματα, ενώ η live μπάντα των Dreamy Whispers ζωντάνεψε το πάρτι με το ρυθμό της.

Το θέμα σχεδιάστηκε από την αρχή με βάση το κόκκινο καρό μοτίβο και το αγαπημένο βανάκι του Χάρη! Τα βαπτιστικά που μας εμπιστεύτηκαν οι 4 Νονοί –Νάντια Κοντογιώργη, Ελευθερία Μπενοβία, Κωνσταντίνος Καϊκής και ο Μίνως Θεοχάρης, τονίστηκαν με λεπτομέρειες σε μπλε καρό. Η λαμπάδα με συνδυασμό υφασμάτων διακοσμήθηκε με το αρχικό του, οι πετσέτες κεντήθηκαν με το όνομά του και ένα πρωτότυπο ξύλινο κουτί-σκαμπό που ζωγραφίστηκε στο χέρι με όλες τις ευχές που οι  Νονοί επέλεξαν για το μικρό Χάρη! Τα μαρτυρικά σχεδιάστηκαν για το πέτο με διάφορα καρό υφάσματα όπως και οι μπομπονιέρες-δισάκι ταιριαστές με το θέμα.

Ευχαριστούμε Αντιγόνη, Δημήτρη, Νάντια, Ελευθερία, Κωνσταντίνε, Μίνωα για την εμπιστοσύνη, Νονοί πάντα άξιοι και να σας ζήσει ο Χάρης! Να είναι πάντα γερός, δυνατός και χαρούμενος!

 

Planning: www.eliteeventsathens.gr
Baptismal set: www.bonbonstudio.gr

Candy Bar * Birthday Cake: www.pavlovslab.gr
Candy Bar serving rentals: www.whitelilac.gr
Van Bar: www.barretro.gr
Marquee letters: www.theletterco.gr
Lemonade Bar: www.cookoobaroi.gr
Catering: www.bs-chocolate.com
Pop Corn Bar: www.pagotatzhs.gr
Live Band: www.facebook.com/dreamywhispers
Photography: https://nikosmylonas.gr
www.marioskourouniotis.com/
Videography: Zoe Valvi

 

Ημερομηνία:
12/10/2019
Πελάτης: