Εισάγετε μια λέξη κλειδί

Σχετικά με το Project

O γάμος της Άντα και του Λεωνίδα σε μπλε και κίτρινο!

Όταν η Άντα ήρθε με τον πλήρη φάκελο της στο γραφείο, γεμάτο με άπειρες φωτογραφίες και ιδέες κατάλαβα ότι ήταν μία νύφη που ήξερε τι θέλει για τον γάμο της! Αυτό που χρειαζόταν ήταν η επαγγελματική συμβο(υ)λή μας, ώστε να έχει το τελικό αποτέλεσμα που είχε ονειρευτεί για εκείνη και τον Λεωνίδα τη μεγάλη ημέρα!

Μετά από πολλά ραντεβού, καταιγισμό ιδεών και φωτογραφιών, χρωματικές παλέτες και συνδυασμούς, καταλήξαμε στο θέμα μας: Μία τολμηρή παλέτα  μπλε και κίτρινου με διακριτικές λεπτομέρειες χρυσού, που συνδυάστηκαν στις σωστές αναλογίες ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα! Έμπνευσή μας μερικά παλιά πλακάκια που βρέθηκαν στο πατρικό σπίτι της νύφης, σχεδιάστηκαν από την αρχή κι έγιναν το κεντρικό θέμα της διακόσμησης για το χώρο, τα τραπέζια, τις μπομπονιέρες, τα γλυκά.

Ο χώρος που επέλεξε το ζευγάρι -το Μουσείο Βορρέ- ήταν από μόνος του ο ιδανικός ‘καμβάς’ που θέλαμε για το σκηνικό που ετοιμάζαμε. Εκεί δουλέψαμε αρκετές ώρες, πλαισιωμένοι από πολλή τέχνη αλλά και την περίσσια φροντίδα του προσωπικού του Μουσείου που από την πρώτη στιγμή ικανοποίησε τις όποιες επιθυμίες μας. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε και οι φωτογραφίες της διακόσμησης το αποδεικνύουν…Thank you Anita Szlachta

Χώρος εκδήλωσης: The Vorres Museum

Ανθοσυνθέσεις: Attart Flowers

Γραφιστική προσαρμογή: LUNAinspirations

Γλυκά: Pavlov’s Lab

Ημερομηνία:
08/09/2017
Κατηγορία:
Πελάτης: